Viisad India


sihtmaa: INDIA, IN
Embassy of India
Kulosaarentie 32,
00570 Helsinki/ Finland
Tel: + 358 9 228 9910
Faks: + 358 9 62212 08
E- mail: [email protected]
kodulehekülg: http://www.indembhelsinki.gov.in

Eesti kodanikud saavad vormistada e-viisa kuni 60-päevase riigis viibimise korral. Selleks tuleb vormistada taotlus ja maksta viisatasu vähemalt 4 päeva enne reisi antud lehel: https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

Taotlusesse on vajalik üles laadida foto ja passikoopia. Reisijale saadetakse elektrooniline kinnitus, mis tuleb välja printida ja reisile kaasa võtta. E-viisaga saab Indiasse siseneda 24 lennujaamast. (Ahmedabad, Amritsar, Bagdogra, Bengaluru, Calicut, Chennai, Chandigarh,Cochin, Coimbatore, Delhi, Gaya, Goa, Guwahati, Hyderabad, Jaipur, Kolkata, Lucknow, Mangalore, Mumbai, Nagpur, Pune, Tiruchirapalli, Trivandrum & Varanasi) ja kolmest sadamast (i.e. Cochin, Goa, Mangalore).

Pass peab kehtima vähemalt 6 kuud peale reisi, passis peab olema vähemalt kaks vaba lehte. Reisijal peab olema tagasisuuna lennupilet ja piisavad rahalised vahendid. E-Tourist viisat on võimalik taotleda kaks korda aastas.

Vene passi omanikud/olemas elamisluba Eestis/ saavad viisa piirilt kuni 30-päevase riigis viibimise korral. Selleks tuleb eelnevalt vormistada taotlus ja maksta viisatasu vähemalt 4 päeva enne reisi antud lehel:

https://indianvisaonline.gov.in/visa/tvoa.html

Taotlusesse on vajalik üles laadida foto ja passikoopia. Reisijale saadetakse elektrooniline kinnitus, mis tuleb välja printida ja reisile kaasa võtta. E-viisaga saab Indiasse siseneda üheksast lennujaamast. (Bengaluru, Chennai, Cochin, Delhi, Goa, Hyderabad, Kolkata, Mumbai, Trivandrum). Pass peab kehtima vähemalt 6 kuud peale reisi, passis peab olema vähemalt kaks vaba lehte. Reisijal peab olema tagasisuuna lennupilet ja piisavad rahalised vahendid. E-Tourist viisat on võimalik taotleda kaks korda aastas.
– soovitav on ennast enne reisi registreerida Eesti Välisministeeriumi kodulehel:
http://vm.ee/et/eesti-kodaniku-luhiajalise-valisriigis-viibimise-registreerimine

Pikad äriviisad, konverentsiviisad tuleb vormistada saatkonna kaudu.

– rohkem kui 180 päeva Indias viibimise korral peavad isikud registreeruma 14 päeva jooksul peale saabumist Foreigners Regional Registration Office’is.

– Indiasse reisija peab arvestama, et mitmesse piirkonda ning osariiki sisenemiseks on nõutav eriluba, mida väljastavad India esindused üle maailma, India siseministeerium, kohalikud välismaalaste registreerimispunktid ja kohalikud valitsusorganid. Infot vastavate piirkondade ning lubade väljastamise kohta saab ka India reisibüroodest. (www.incredibleindia.org)

 

 



* NEW